Fodbehandlinger

alle starter med et dejligt fodbad og sluttes med negle olie og creme og en let fodmassage 

neglene slibes files til og renses hård hud og ligtorne beskæres der sibes let efter og neglene får plejende olie og fødderne smøres med en lækker fodcreme og får en let massage.

har du meget hård hud eller andre problematikker skal du booke en kompliceret fodbehandling

er det kun neglene eller lidt hård hud på evt hæle så kan du vælge en delbehandling

skal du bare have beskåret en ligtorn kan du booke en komposit eller ligtorn behandling.

du kan også booke en fodbehandling med gelpolish som er en ak der hærdes under lys og holder helt frem til din næste fodbehandling ( 6-8 uger)

trænger du til ekstra forkælelse kan du booke en lille thai fodmassage efter din alm fodbehandling. det er en super lækker massage af fødder og underben helt op over knæet.

lider du af fodvorter eller finger vorter eller har du en eller flere skin tags eller lever pletter 

(også kaldet gammelmands pletter ) så book tid til cryo behandlinger.

Micro picking (one needl)

en lækker ansigtsbehandling med en pen der trænger 0,3 mm ned i huden og får din hud til at rebooste og danne collagen. Din hud vil lettere kunne optage dine daglige produkter samt de, vi bruger i behandlingen.. Det er en behandling der ofte kræver flere behandlinger for ypperste resultat men der SKAL gå 4 uger imellem hver behandling.

vi afslutter med 15 min beauty angel lys

marcInbane glow

mega lækker ansigtbehandling med en masse lækker afrens og elt peeling og maske samt fugt og pleje og afsluttende med lækker tan fra Marc inbane serien.

vi afslutter med 15 min beauty agel lys

Cool lifting

Den hurtigste rynke bekæmpelse uden brug af nåle.

Ved hjælp af co2 og serum kan vi bekæmpe dine fine linier og du vil få en finere naturlig glød. Resultater kan ofte ses lige efter men også eftger nogle timer vil du kunne se en forskel. 

behandlingen bør gentages  for super flotte resultater.

vi afslutter med 15 min beauty angel lys

Japansk luxus lifting

Resultat orienteret ansigt massage- lymfedrænage med masker og pleje samt hovedbund og nakke massage samt en fod og læg massage i rolig musik og syemning der får dig til at slappe helt af. Her snakkes ikke under behandlingen. Du er i centrum. 
Vi afslutter med beauty angel lys i 15 min.

Huller i ørerne

du vælger et smykke jeg måler op til du er tilfreds og renser godt af. Herefter laver jeg et hul ad gangen for at sikre dig at hullerne ikke bliver lavet skævt.Du får et renseprodukt med hjem for at give den optimale pleje og for at undgå infektion.

Negle.

alm manicure

gelpolish på dine egne negle

forstærkning af dine egne negle

forstærkning med gelpolish