Professionel negleteknikker, kosmetisk tatovør samt lash & brow stylist 

Alle neglebehandlinger begynder med en grundig manicure. Du kan vælge negle forlængelse, forstærkning af egne negle eller gelpolish på egne negle. 
Negle forlængelse er til dig der ønsker længere negle. Forstrækning er til dig der har skrøbelige negle, som ikke ønsker forlængelse men blot en holdbar forstærkning af dine egne negle. Gelpolish er til dig der har almindelige negle og ønsker en holdbar lakering med 2-3 ugers holdbarhed 
Ved alle neglebehandlinger kan der vælges naturlige, med farve, fransk/babyboomer, eller design. 

Microblading er en kosmetisk tatovering.  Her bliver der tilføjet form og eventuelle mangler på dine bryn. Der bliver målt på den enkelte kunde så den form der bliver skabt, er tilrettelagt fuldstændigt dit ansigt samt dine naturlige bryn. Ønsker man at vide mere, kan man booke en gratis konsultation.

Du kan også få lashlift, browlift/lamination, farve af bryn og vipper samt ret. Lashlift og browlift/lamination er en permanent af håret på det enkelte område. Dine øjenvipper vil blive løftet, perfekt adskilt, og blive tydeligt markeret med afsluttende farve. Browlift vil rette ud og få brynhåret til at synes længere og derfor give mere fylde. Ønsker du at vide mere kan du altid kontakte klinikken.